Ma 2018. 03. 18.,
Sándor, Ede napja van

Utazz el! Éld át! Írd meg!

EXPLORERS WANTED! Keressük a világ legbátrabb utazóit, legvadabb fotóit / videóit, legvagányabb bloggereit. Jelentkezni az info@explorergroup.hu e-mail címen lehet.

A felfedezők köztünk vannak!

AYC

 Mit is jelent a vitorlázás Horvátországban nekem?

 

Kávézókkal övezett macskaköves utcák, kikötőkben ringatózó hajók, gyönyörű tájak tradicionális városokkal, modern üdülőhelyek és hangulatos halászfaluk. Kikötők, ahol a nagy jachtoktól kezdve a kicsi halászhajókig minden fellelhető. Ínycsiklandó illatokkal körüllengett éttermek. Nem is beszélve a kavicsos strandokról, a fenyőerdőkről és a lankás domboldalakról.

Egy horvátországi nyaralást legjobban egy AYC jacht fedélzetén lehet élvezni, miközben a habokat szelve napoznak a családdal, barátokkal és a pihenés mellett felfedezik a városok nevezetességeit. Többféleképpen eltöltheti idejét mint ahány óra van egy napban, de a vitorlázás egy olyan ritka élmény, melyet nem szabad kihagyni!

Ne mulassza el ezt a kiváló lehetőséget, hogy velünk vitorlázzon Horvátországban!

Az AYC (Adria Yacht Center) vitorlásainak széles választéka foglalható: a kisebb, két kabinos hajóktól a nagyobb, luxus, négy kabinos típusig. A flotta legnépszerűbb klasszikus stílusú hajói bérelhetők tapasztalt kapitánnyal vagy akár kormányozhatjuk magunk is. Hajóink az Adria legjobb vitorlás élményét nyújtják Önnek, barátainak és családjának, melyet a legkitűnőbb személyre szabott szolgáltatások teszik még kellemesebbé.

Béreljen hajót az Adria Yacht Centernél, és töltse el legemlékezetesebb vitorlás nyaralását Horvátországban, szigetről szigetre járva

 

Információk és foglalás: http://www.ayc.at/de/charter/booking.html?affiliateId=265416800000100231

Sorry, you need to install flash to see this content.