Ma 2024. 04. 23.,
Béla napja van

Utazz el! Éld át! Írd meg!

EXPLORERS WANTED! Keressük a világ legbátrabb utazóit, legvadabb fotóit / videóit, legvagányabb bloggereit. Jelentkezni az info@explorergroup.hu e-mail címen lehet.

A felfedezők köztünk vannak!

Egzotikus utak

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home/ecomedia/public_html/travel.explorerworld.hu/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home/ecomedia/public_html/travel.explorerworld.hu/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home/ecomedia/public_html/travel.explorerworld.hu/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home/ecomedia/public_html/travel.explorerworld.hu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home/ecomedia/public_html/travel.explorerworld.hu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home/ecomedia/public_html/travel.explorerworld.hu/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 0.


KENYA & TANZÁNIA

Akit egyszer megérintett Afrika vadvilága, az vissza akar térni. Ráadásul Kenya és Tanzánia rezervátumaiban és nemzeti parkjaiban felejthetetlen élményekkel gazdagodhat!

Utazás: menterend szerinti repülővel és 7 fős terepjárókonFelfedezők és Afrika-vadászok nyomdokain Tanzániában

Afrika vadregényes tájai, a szavanna illata és a bámulatos vadvilág egyből rabul ejtik a nagyvárosok zsivajához szokott európai utazót.

 

 

Szezon I.: 4/1 - 6/14COSTA RICA: vadregényes kalandok

Káprázatos trópusi tengerpart, élményekben gazdag kalandok és mesébe illő természeti csodák várják a Costa Ricába látogató utazót. Ausztrália, a „Kincses Sziget”

Egy sziget, egy ország, egy kontinens... Akármilyen vonatkozásban is gondoljunk rá, Ausztrália óriási. A hely esszenciája a sokszínűségben rejlik: sivatagok, korallzátonyok, hatalmas kiterjedésű erdők, hófedte hegycsúcsok és olvasztótégely jellegű multikulturális városok kavalkádja színesíti.Baku

A szovjet időkben Csipkerózsika-álmát alvó azeri főváros a nemzeti függetlenség elnyerése után káprázatos tollazatú főnixmadárként éledt újjá. Baku alig két évtized alatt Dubai, Abu Dhabi és az Emirátusok csillogó nagyvárosainak irigyelt konkurensévé nőtte ki magát.Sri Lanka, a buddhizmus szigete

Sri Lanka különleges varázsát a brit gyarmatbirodalom örökségeinek és a buddhista hagyományoknak sajátos keveredése adja. 2000 éves műemlékei, templomai, őserdői és nemzeti parkjai, kókuszpálmákkal tarkított tengerpartja egzotikus utazásra csábítja a turistákat. Az Indiai óceán gyöngyszeme 420 km hosszú és 240 km széles könnycsepp alakú sziget.Az Amazonas-medence és az esőerdők világa

A dél-amerikai kontinens északi részén, az Egyenlítő mentén terpeszkedő Amazónia a világ leghatalmasabb esőerdeje, Földünk egyik leggazdagabb ökológiai kincsestára. A kedvező körülmények miatt az esőerdőt hihetetlenül gazdag és változatos növény-, illetve állatvilág népesíti be.A GRAN SABANA és a RORAIMA TEPUI

Venezuela déli területeinek jellegzetességei a tepuik, az ősi sziklából álló meredek, toronyszerű fennsíkok. Ezek közül a leghíresebb a Roraima és az Auyantepui, ahonnan az Angel-vízesés hullik alá. A Roraima hegység, Venezuela, Brazília és Guayana határain található, hatalmas, mintegy 15 km hosszú, lapos tetejű, 2772 m magas hegy a Pakaraima-hegységben.Utazás az egzotikus Jáva és Bali szigetére

Fedezze fel Jáva és Bali szigetének természeti és kultúrális értékeit! A kaland Jakarta világvárosban kezdődik és Balin, az Istenek szigetén ér véget. Jáva Indonézia egyik szigete, melyen az ország fővárosa, Jakarta is található. Ez Indonézia legnépesebb szigete, egyben a világ legsűrűbben lakott területeinek egyike. A Föld tizenharmadik legnagyobb szigete.GUATEMALA - golfozással és hajózással egybekötve

A sziget majdnem kétharmada vulkáni eredetű, felszíne pedig hegyvidékes. 33 vulkán uralja a vidéket, amik a buja trópusi növényzettel, termékeny síkságokkal, csodaszép tavakkal és folyókkal együtt teszi ezt a területet lenyűgözővé.

Sorry, you need to install flash to see this content.